Julegave til en døende?

1. December

Jeg har ikke været herinde for at opdatere jer siden den 22 november, det vil sige at det er en uge siden nu, og det passer jo egentlig meget fint med at det var lige inden min søster og jeg smuttede afsted på hotelovernatning uden mænd og børn, noget vi helt klart trængte til, vi trængte til søster tid og vi trængte til at lade batterierne op!
Men lige pånær den enkelte overnatning, så har der ikke været så meget til at lave plus på energikontoen. Jeg sidder her og kunne nærmest sove.
Jeg har arbejdet om aftenen stort set hver dag de sidste 14 dage, og det kan mærkes. Jeg er ikke hjemme før 23:30 og inden man så er klar til at komme i seng er klokken 00:00, og så ligger man lige en halv time mere før man faktisk falder i søvn. Næste dag ringer mit ur så kl 5:20 og så skal jeg op og gøre klar til en ny dag. Altså er det ikke meget søvn jeg får lige nu, hvilket godt kan mærkes.
Men jeg ved jo at jeg på et tidspunkt kommer på den anden side, og jeg ved at jeg kan få lov at sove når jeg så har en fridag i weekenderne, desværre har vi bare weekenderne fyldt med planer, men det er heldigvis gode planer vi har herhjemme.
Idag har jeg faktisk holdt fri, men det var fordi min søn havde juleklippedag i skolen, og han ville rigtig gerne have mor med, men det var også virkelig hyggeligt, og jeg fik snakket lidt med de andre forældre i klassen, det har jeg ikke rigtig fået gjort endnu.
Imorgen står den på julehygge med min mands familie, og søndag efterlader vi bassen ved farmor, og så tager vi på et cruise til Oslo, bare manden og jeg. Så står den ellers på arbejde igen ugen efter.
Tænker min mand er ved at være pænt træt af mit arbejde, men det er der ikke så meget at gøre ved.

Jeg har dog også tænkt mig at være lidt ekstra sød ved ham i år, og han stod faktisk op til en sæk med 24 gaver i her til morgen, og han kom hjem til en Haribo julekalender (lidt barnlig er man vel ;)), så han bliver faktisk ret forkælet her i december.

Derudover så har jeg en fantastisk nyhed at dele med jer, men det kræver næsten sit eget indlæg. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave til en døende?