At være en dårlig ven!

8 dage senere

og jeg har arbejdet 8×8 timer, altså har jeg faktisk arbejdet 8 dage i streg, og nu er jeg faktisk lidt træt. 😉
Den her weekend har jeg fri, og jeg værner om den, for den skal bruges med kæresten og sønnen, og i deres selskab skal jeg overleve en fødselsdag hos min bror hvor jeg ved mine forældre deltager, og derudover har vi lige en mortens aften der skal overståes OG en 30 års fødselsdag på søndag for kærestens familie, for ham der jeg kysser på, han blev nemlig 30 i onsdags. <3

Men allermest, så tror jeg faktisk at jeg trænger til at sove, jeg har kørt lidt skiftende imellem aftenvagter og dagvagter, og det kan godt være lidt hårdt at omstille kroppen hele tiden, men jeg elsker jo mit arbejde, og har nogengange lidt svært ved at sige nej. Men på trods af at jeg blev spurgt igen idag, så sagde jeg faktisk nej, for jeg får bassen hjem idag og jeg har lovet at vi slår sofaen ud til seng, bestiller pizza og spiser den under dynen. 😀 Vi trænger til hygge, og vi trænger til at være tætte. Begge to. 🙂

Når den her weekend er overstået, så venter der endnu en crazy arbejdsuge, og derefter burde det stilne lidt af igen. Hvis det ikke gør, så er det også okay. Jeg elsker at have travlt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være en dårlig ven!