Startede året ved lægen

År 2019

Mit håb for dette år er at jeg får en masse gode oplevelser, at jeg kommer ud på nogle flere rejser, gerne med både kæreste og barn, men også bare kæresten og jeg.
Mit liv kommer til at tage en drejning i løbet af året, og jeg glæder mig, jeg ser virkelig frem til det. Derudover så står den på en masse arbejdsrelaterede kurser, kurser som jeg ser frem til at få.
Jeg kæmper for et bedre arbejdsmiljø i min afdeling, og jeg giver ikke op, jeg kæmper for mere struktur og bedre planlægning.
Dog er vi endnu engang ramt af en opsigelse i den afdeling hvor jeg lige er blevet ansat, de andre havde dog set den komme, de vidste det inden det overhovedet skete. Så lige nu venter vi på at en ny bliver ansat, og det håber vi sådan set kommer til at ske ret hurtigt, for vi kan ikke rigtigt undvære en mand i vores afdeling.
Året har fået en hård start for min arbejdsplads´ vedkommende, et tragisk dødsfald som var meget uventet. Et dødsfald der berører personalet på plejehjemmet meget dybt. Det er altid hårdt når noget sker uventet, men det her topper det hele. Mest fordi vi ikke var forberedte. Men året 2019 startede på præcis samme måde som året 2018 startede på den arbejdsplads, med et tragisk dødsfald.

Vi er dog klar til at starte på en frisk, og lægge det her bag os så godt som man nu kan når noget tragisk sker, men vi kan jo ikke dvæle ved det, vi har et arbejde der skal passes uanset hvad der sker, og selvom det gør ondt, så står vi der jo alligevel. Men alle er mærkede, det kan ikke undgåes, vi forsøger at snakke om det, give plads til at være kede af det, men samtidig er vi dem der skal skabe en hverdag for beboerne. En hverdag som de kan genkende, en hverdag hvor personalet ikke er kede af det. Det er det vi skal, det er det der forventes, og fordi det forventes, så er det lige nøjagtigt det vi gør.

 

Men med denne triste start, så kan 2019 kun blive bedre herfra. Vi må da have taget den modgang livet kan give allerede nu, det skulle man ihvertfald mene. Jeg ved også godt at livet ikke fungerer sådan, livet har sin egen vej, og vi kan kun følge med. Men jeg vil håbe at 2019 bliver en del bedre end 2018.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Startede året ved lægen