Et label

At starte en tradition

Når nu man finder en ny kæreste, så skal man til at se på hvilke traditioner man gerne vil have, hvad skal man tage med fra tidligere, og skal man overhovedet tage noget med?
Vi er ret enige om at vi ihvertfald skal starte nogle nye traditioner, og på de få uger vi har set hinanden sådan på den seriøse side, der har vi allerede fundet nogle traditioner vi vil starte.
Blandt andet så afskaffer vi fødselsdagsgaver og erstatter dem med oplevelser, både sammen som par, men også oplevelser der inkluderer bassen.
Derfor var min fødselsdagsgave også en oplevelsestur, omend en kort en af slagsen, men vi hoppede simpelthen på en færge til Sverige, og så brugte vi dagen deroppe sammen alle tre. Det var en fantastisk dag, og bare det at være sammen og få en oplevelse det var skønt. Jeg behøver ikke meget på min fødselsdag, jeg vil egentlig bare gerne være sammen med dem jeg føler elsker mig og omvendt.
Det betyder også at når han har fødselsdag her snart, så skal han også have en oplevelse, denne gang dog bare ham og jeg. Vi kan hurtigt ende i en hverdag fordi jeg har bassen, og det ønsker ingen af os endnu, altså selvfølgelig skal vi ikke absolut lave noget hele tiden, men det skal heller ikke bare ende i rutiner med det samme.
Han negligerer på ingen måde at jeg er mor, og det føles for ham som det mest naturlige i hele verden at bassen skal være deltagende når vi laver noget. Her er det nok mest mig der sætter hælen i og kræver at vi også laver noget alene uden ham. 🙂
Det er en balancegang i et nyt forhold, altså det her med børn, for i og med at han ingen har, så er der også ting han ikke tænker over, og andre ting skal bare have tid før de bliver aktuelle.

Bassens far er informeret om mit nye forhold, og det er ikke en hemmelighed i den forstand, men det var ret svært for ham at acceptere, og det forstår man, for det ER gået stærkt det hele. Men det her føles rigtigt helt ned i maven, og han gør mig sådan oprigtigt glad. Han er også oprigtig glad for bassen og lader ham deltage i de ting han laver i skuret osv. DET er altså fantastisk at se.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et label