Fremtiden!

De voksnes ansvar!

Der er mange ting der er de voksnes ansvar, vi skal passe på vores små poder, og det er faktisk det største ansvar vi har. Jeg har skrevet det før, men jeg skriver det igen, voksne mennesker SKAL IKKE projektere deres følelser over på deres barn!
Uanset hvor såret man som et voksent menneske er, så skal man kunne adskille sine følelser, det er okay at være ked af det foran sit barn, men det er ikke okay at fortælle barnet hvor trist man er over noget den anden forældre har taget en beslutning om, slet ikke når det faktisk betyder at man får flere vågne timer med sit barn.

Jeg har taget en egoistisk beslutning ja, men den er taget baseret på kærligheden til mit barn, ja og selvfølgelig også til min kæreste. Men det betyder også at farmand går fra at have ham hveranden uge til at have 3 weekender ud af 4 plus alle helligdage.
Det betyder faktisk at faderen får flere vågne timer med sit barn end han gjorde før.
Før ville han hente ham omkring kl 17 i fritteren og så hjem at lave aftensmad, og så skulle bassen i seng senest 19:30 for at kunne fungere dagen efter. Det giver altså maks 2,5 timers vågen tid med barnet hvoraf meget af tiden skal bruges på praktiske opgaver som lektier og madlavning osv. Opgaver som han ikke magter i det lange løb, det har været meget tydeligt. Lektierne er ikke blevet lavet, og de har fået så mange ens måltider at bassen næsten er ved at kaste op hvis jeg siger vi skal have det derhjemme.

Man skal og må normalvis ikke blande sig i hvad den anden forældre gør, det har man faktisk ifølge statsforvaltningen ikke lov til. Men når det skader barnets fremtid, så er man nødt til at gribe ind og gøre et eller andet. Her har jeg så været nødsaget til at fjerne noget ansvar, og det må være godt det samme, især taget i betragtning af at han nu for alvor forsøger at fortælle vores fællesbarn hvor dum hans mor er over den beslutning. På trods af at manden nærmer sig 40 år, så har han stadig ikke fundet ud af at der er ting man ikke deler med sit barn. Der er ting der hører til voksne imellem, og det at snakke dårligt om den anden forældre, det kan man gøre når barnet ikke er der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtiden!