Så er det på mandag

Den første uge

Så fløj den første uge på skolen afsted. Vi lagde ud med intro i 3 dage hvor vi fik alle de informationer de overhovedet kunne mase i os og lidt flere til.
Man var træt i hovedet da man gik hjem, og det er jeg faktisk også stadig lidt, men det er mest fordi at man igen skal vænne sig til at sidde på skolebænken og koncentrere sig på en helt anden måde.
Vi har haft 2 dage med reel undervisning og jeg synes det er super spændende. Vi lagde ud med en dags undervisning i motivationsterorier og motivationsmål, det er pisse spændende, især hvis man som jeg faktisk har hjertet placeret godt og grundigt i rehabilitering. Der handler det netop om at motivere borgeren til at være med i rehabiliteringen så det foregår i et tempo borgeren selv kan følge med til. Idag stod den på undervisning i teoretikeren Virginia Henderson, det er hende der har implementeret de universelle behov i sygeplejen, forstået på den måde at hun sagde at der var nogle behov der skulle være opfyldt for at man kan yde sygepleje på patienten, samtidig siger hun at man skal arbejde efter at få patienten selvhjulpen. Hun er dog meget firkantet i sin teori, og hos hende er der dog ikke “plads” til de patienter der er så syge at de ikke kan hjælpes til at blive helt selvhjulpne igen.

Jeg synes det er vanvittig spændende stof, og jeg kan slet ikke vente med at dykke ned i det sådan for alvor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det på mandag