At læsse af

Efter lang ventetid

Så har jeg endelig en form for svar fra lægen. Lægen havde lige glemt at oplyse at han gik på ferie lige efter jeg havde fået taget de sidste prøver, det betød jo så at jeg faktisk har gået i rigtig lang tid uden at vide hvad der var galt med mig.
Faktum er at der ikke som sådan er noget galt med mig, ihvertfald ikke ifølge alle de blodprøver jeg har fået taget, men alligevel er mine hormon tal ikke helt hvor de skal være, altså har jeg en ubalance, den er slet ikke i nærheden af at vise tidlig overgangsalder som de egentlig havde regnet med, men det giver dem grå hår ikke at vide hvorfor jeg får de her hedeture. Jeg kan sidde stille i et koldt rum og få en hedetur, det er SÅ mærkeligt!

Alt det her er endt ud i at jeg får en henvisning til en gynækolog, både for at få hjælp til mine uregelmæssige cyklusser, men også for muligvis at finde årsagen til mine hedeture. Så nu kan jeg vente igen. Egentlig så vil jeg bare gerne have hjælp til min cyklus, det er SÅ hæmmende aldrig at vide hvornår den kommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At læsse af