Muligheder i uddannelsen

En ny uge venter

Så fløj weekenden også afsted, og imorgen starter en ny uge.
Jeg har brugt min weekend med familien, og så lige lidt arbejde også selvfølgelig. 🙂

Jeg er super glad for at jeg har muligheden for at arbejde lidt ved siden af skolen, både på grund af pengene, men også fordi at jeg så kan spare lidt med de assistenter der er på stedet, hvis jeg er i tvivl om noget. Men jeg er også glad for lige at få det der lille afbræk og en reminder om hvorfor jeg er startet på videre uddannelse. Jeg ved selvfølgelig godt hvorfor jeg er startet, og min motivation er i top lige nu. Men på sigt er det nok meget godt at man lige kan komme ud og få den reminder og på den måde holde motivationen oppe hele vejen igennem.
Jeg er spændt på at lære dem i klassen bedre at kende, og se hvad det er for nogen folk man er endt op sammen med, og som man skal følges med de næste 20 mdr.

Idag skal jeg vidst tidligt i seng, men først skal jeg lige have læst 2 kapitler til dagen imorgen. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muligheder i uddannelsen