Når tvivlen træder ind!

Et label

Når alle andre har mere travlt med at sætte et label på hvad det er der sker, så er det faktisk lidt frustrerende.
Hvorfor kan man ikke få lov til “bare” at ses? Hvorfor skal man absolut sætte det der label “kærester” på? Hvorfor er det at bare fordi man introducerer hinanden for venner og familie at så skal man ligesom være sådan helt fast?
Hvornår blev det sådan?
Altså man ved jo godt selv hvornår man ligesom er exclusive og ikke ser andre, det finder man sådan ret hurtigt ud af, men kan man så ikke også bare få lov at nyde den periode imellem at blive exclusive og så blive kærester? Det er som om at omverdenen er med til at lægge et kæmpe pres på skuldrene af et nyt par før parret egentlig er klar til det pres.
Jeg vendte den faktisk med en veninde også, og hun har lige været igennem det samme, altså at alle andre har brug for at man har et label på hinanden før man egentlig selv har det behov.

I mit eller faktisk vores tilfælde er det hele gået mega stærkt, ja faktisk er det bare gået så stærkt at vi ikke engang selv kunne følge med på et tidspunkt, altså vi var lige nødt til at stoppe op og kigge på hinanden og lige finde ud af hvor vi var henne i det her. Altså den der med lige at forventningsafstemme med hinanden omkring hvad man har gang i. Hvor skal det her føre hen?
Vi er heldigvis sådan ret enige, og vi var egentlig heller ikke bange for at kalde hinanden kærester efter sådan meget kort tid, ihvertfald ikke når andre spurgte hvem vi hver især var. Altså om det var en bekendt eller en kæreste. Men det der med at sige det til hinanden, det viste sig faktisk at være lidt sværere end det. Det gør bare det hele lidt mere seriøst, og det gør at det er noget vi faktisk skal forholde os til.
Men faktum er at jeg sådan åbenbart er blevet en eller andens kæreste igen, og det føles faktisk meget rart, og indtil videre nyder vi det bare og ser hvor det fører hen.
Indtil videre har det ført vildt mange gode oplevelser med på vejen, og det håber vi på kan fortsætte.
For nu nyder vi livet, både som to og ikke mindst som tre når bassen er hos mig. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tvivlen træder ind!