Ikke just den velkomst jeg troede!

Fremtiden!

Nogengange kan jeg ikke lade være med at tænke på min fremtid. Jeg ved at jeg ikke kan fortsætte aktivt i plejen, jeg ved at jeg på et tidspunkt ender med et administrativt job, det er jeg tvunget til.
Jeg er født med skæve hofter som har givet slidgigt da jeg ikke har haft de nødvendige hjælpemidler op igennem min opvækst, som blandt andet indlæg i mine sko så jeg ikke havde slidt mine hofter på en skæv måde. Derudover så har jeg rygproblemer, højst sandsynligt som følge af at jeg altid har gået skævt.
For at det så ikke skal være løgn, så kom jeg jo også til skade med mit knæ for 4 år siden, og den skade gør at jeg jævnligt danner væske under min knæskal, væske de ikke vil dræne, da den helt sikkert vil komme tilbage og kun blive værre. Det gør at jeg indimellem har rigtig mange smerter, især efter en lang arbejdsdag.

Jeg holder ud, men kun fordi jeg vil. Hvis ikke jeg elskede det jeg lavede, så ville jeg nok ikke holde den smerte ud, som jeg ofte går igennem efter en arbejdsdag. Jeg ved dog også at det efterhånden er virkelig på lånt tid, enten skal jeg finde noget “på gulvet” hvor jeg ikke skal bruge min krop på samme måde som nu, eller også skal jeg finde et kontorjob. Helt ærligt, så er jeg ikke lun på nogen af idéerne, men jeg skal finde ro i én af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke just den velkomst jeg troede!