Du skal tage stilling til om du vil fortsætte med at få boligstøtte!

Har lyst til at rejse væk

Julestemningen er her slet ikke, jeg skiftevis hyler og går på arbejde, og ikke mindst så bruger jeg ret meget tid på at snakke med min kæreste om hvorfor jeg hyler hele tiden.
Jeg undværede min søn i 5 uger i januar da jeg tog den egoistiske beslutning om at bruge noget af min praktik i England på et hospice, og nu sidder jeg og hyler over at jeg skulle undvære min søn til jul, faktisk i 12 dage, det vil sige at jeg har afleveret ham til sin far inden julen for alvor gik igang, og jeg får ham først tilbage når helligdagene er overstået, det betyder at jeg for første gang nogensinde skal undvære min søn hele julen. Den 24 er egentlig ikke så vigtig for mig, det er hyggen op til og efter den dag der er vigtig for mig, og i år er jeg frarøvet muligheden for at få min søn hjem igen til bare én af juledagene. Det er jeg af den ene grund at jeg skal arbejde den 24 og 25 og den 26 skal han med sin far til fødselsdag, så skal jeg arbejde igen den 27 og 28 og da hans far ikke helt kan forene sig med tanken om at min kæreste “passer” bassen, så er jeg tvunget til at undvære ham indtil den 28 efter arbejde, og det gør ondt!
Så tænker i nok at jeg jo bare kan køre hjem til hans far, og så får et par timer med ham der, men nej det kan jeg faktisk ikke, for det ønsker hans far ikke. Hans far er stadig frustreret og ked af det og bitter over at jeg gik, og det på trods af at det faktisk er ved at være et halvt år siden, jeg havde håbet at vores samarbejde efterhånden var ved at være rigtigt på plads, altså der hvor begge kan deltage i ting uden at det bliver ubehageligt for barnet, tilbage til hvor vi var for 2 år siden inden vi besluttede at give det en chance mere!

Forskellen på England og nu, det er at da jeg var i England facetimede jeg med bassen dagligt, det gør jeg ikke nu.

Jeg savner helt ind i knoglerne, og jeg kan ikke lade være med at græde bare lidt hver dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du skal tage stilling til om du vil fortsætte med at få boligstøtte!