Har lyst til at rejse væk

Heldigvis

Jeg er SÅ glad for at have en kæreste der lytter og giver et kram når jeg har brug for det. Jeg har haft nogle ret elendige dage i den her uge, og jeg har været ret ynkelig, jeg har grædt en masse, mest når jeg er alene.
Men det at have en kæreste der lytter kl midnat når jeg kommer hjem fra job, en kæreste der står klar med et kram, et kys og ikke mindst et glas rødvin når jeg mest har brug for det, og som bare bliver siddende i sofaen og lytter og kommer med råd på trods af at han skal op kl 6 om morgenen. Det er sq det bedste.
Det her med at have fået en kæreste der sætter mit velbefindende over sin søvn, det er første gang jeg har prøvet det, det her med at have en kæreste der gør ligeså meget for et godt forhold som jeg selv gør, det betyder alt, endelig har jeg fundet én som faktisk sætter sit forhold foran alt andet ligesom jeg selv gør, det er guld værd.
En kæreste der prioriterer tid med mig og ikke mindst min søn, det er ret uvant for mig, og imorgen har han tænkt sig at tage mig under sine vinger og så skal jeg med ud blandt alle de sindssyge mennesker der endnu ikke har fået købt julegaver, præcis som jeg selv. Men han tager med, og han er der når jeg får stress over alt for mange mennesker på ét sted, og han hjælper mig med at beslutte.
Lige nu er det præcis hvad jeg har brug for. Lige nu er jeg fyldt op af mennesker, mest fordi jeg er lidt presset efter opstart af nyt arbejde, operationen på bassen, og kollegaer der ikke helt lytter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har lyst til at rejse væk