Hjemmehæklede karklude og noget med en måge

Hvornår blev JEG den voksne?

Det er ofte en gåde for mig hvordan jeg gik hen og blev den voksne og ansvarlige. Næste gang jeg fylder år så bliver jeg 29 og lige om lidt bliver min dreng 8 år, det betyder at jeg helt naturligt har et ansvar at leve op til, jeg kan ikke bare læne mig tilbage og tænke at andre ordner sagerne for mig, for det er faktisk MIG der skal ordne alle de ting!
Der skal betales regninger hver måned og de penge skal jo komme fra et sted, derudover så står jeg også med ansvaret for at vi får mad hver eneste dag, at tøjet passer, både til barnet men også til årstiden. Jeg balancerer i en hverdag der ofte er lidt for klemt med planer og ting vi absolut skal nå, og faktisk, så sidder jeg her nu og tænker, hvor pokker blev december måned af? Vores hjemmebag er fra svigermor, vores juletræ trænger til en genoplivning, hjemmet er ikke blevet prioriteret en uges tid pånær lige vasketøj, opvask og oprydning, så det skal have den helt store tur inden vi får huset fuld af gæster til juleaften.
December er fløjet afsted, og den anden dag da jeg kørte hjem fra job kl 23:00 kom jeg i tanker om at jeg ikke havde styr på nogen af julegaverne! Så istedet for at gå i seng, så brugte jeg det halve af natten på at shoppe julegaver så de kunne nå at komme, og derefter kunne jeg lige nå under dynen i et par timer inden jeg skulle op i skole og så på arbejde igen. Jeg troede at juleshopping skulle være hyggeligt og ikke en stressfaktor! I år er hele julen en stressfaktor for mig, og jeg kan godt fortryde at jeg har sagt ja til at vi skal holde det her, jeg ville meget hellere kunne komme som gæst og slå mig ned, og så køre hjem når jeg ikke gad nogen mennesker mere. Julen er ikke hyggelig i år, og det hænger nok meget simpelt sammen med at jeg har taget munden for fuld i forhold til arbejdet, og så det faktum at jeg rejser 2 uger efter.
Julen er dog hyggelig for bassen, han har bagt småkager med farmor, nissen har lavet nissestreger for derefter at have lagt en pakke i sokken, han har været ude at kælke i den smule sne vi har haft, han har fået risengrød, der har været familiehygge, ja masser af hjertevarme i december, og jeg tænker at den eneste der ikke nyder december i år herhjemme er mig!
Jeg gør alt for at holde børnemagien intakt for min dreng, og det virker til at lykkes, han elsker at komme ned hver morgen og se lysene i juletræet, ilden i pejsen, og alt den fine gamle julepynt der pryder vores hjem allesteder. Derudover så nyder han at følge med i julekalenderen på fjernsynet og selvfølgelig altid i selskab med enten mig eller hans far <3

December er magisk, normalt også for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmehæklede karklude og noget med en måge