Om at være alene i en uge!

Ikke just den velkomst jeg troede!

Så fik jeg manden hjem idag, det var længe ventet, selv mine kollegaer mente det var på tide at han kom hjem igen, haha.
Men altså, da jeg kom hjem fra job var han landet på adressen og var igang med at bade efter en rejsetid på 26 timer, og man kan vel godt forstå at det skal vaskes af. 😉
Desværre kan jeg så høre hvordan han står og hoster under bruseren, og da han kommer ud kan man se i øjnene på ham at han ikke er frisk. Jeg skulle egentlig have haft handlet på vejen hjem, men fordi de sprang noget over på deres tur på vej hjem fra lufthavnen, så ville jeg hellere hjem til ham fremfor at handle. Derfor kørte vi faktisk ud for at handle med det samme, vi havde nemlig ikke noget sådan rigtig mad i huset, han havde været på ferie, og min appetit var ikke den største imens han ikke var hjemme, så jeg har faktisk ikke rigtig handlet. Det betød altså at hvis vi ville have aftensmad, så skulle vi ud at køre, så det gjorde vi, men jeg kunne godt se at han ikke var helt på toppen. Derfor besluttede vi også at køre næsten direkte hjem for at lave mad selvom det var ret tidligt.
Da vi var færdige var han totalt opkogt, men han insisterede på at hjælpe med at tage opvasken, jeg sendte ham dog direkte i seng, og der ligger han så nu. Det værste er vel næsten at han faktisk skal på arbejde imorgen, han har ikke noget valg, han skal overlappe med chefen inden han skal ud af huset, han kan vel så forhåbentlig nøjes med en kort dag.

Men altså, enden er altså at jeg sidder i sofaen og ser tv, alt imens min kæreste ligger under dynen og sover. Jeg overvejer snart at hoppe ind til ham. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være alene i en uge!