Note til mig selv

Jeg er lidt stille

I har nok lagt mærke til at her er en smule stille lige pt. men alle de her skiftende vagter som jeg kører tager lidt på kræfterne, og dem der er tilbage bruges på min lille familie. Min søn er jo også startet op i sin nye DUS og skal vænne sig til at være der, og i næste uge starter han i skole. Det er en stor milepæl vi rammer herhjemme i tiden, og udviklingen på vores søn er så stor at vi nærmest kan se det dag for dag.
Jeg modtager min kontrakt om et par uger, og jeg glæder mig til at få den underskrevet, så er alt nemlig på plads og jeg kender min præcise startdato til skolen derefter.
Lige nu er det hele lidt uvis, og jeg håber bare på at blive forlænget der hvor jeg er nu, så jeg kan fortsætte der indtil jeg starter i skole igen.
Jeg håber i krydser fingre sammen med mig. Jeg får rigtig meget ros for mit arbejde derude, og jeg får afvide at jeg passer helt naturligt ind i gruppen og hurtigt har fundet min plads. Men helt ærligt, når man bruger 37 timer om ugen på noget, så kommer man hurtigt ind i tingene.
Derudover så holder min kæreste ferie lige nu, dog er vi lige gået ind i hans sidste uge, så vi har nydt at bruge tiden sammen fordi når han starter op i arbejde så starter jeg op i aftenvagter, og så kommer vi ikke til at se hinanden ret meget.

Dog har jeg fået online shoppet en masse nyt tøj til både mig og sønnen, så nu glæder jeg mig til at modtage. 😉 Lidt godt skal man have til sig selv når nu man arbejder så meget. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Note til mig selv