Vi har taget en beslutning

Jeg har så meget at fortælle

Men desværre er der bare rigtig meget af det som jeg ikke kan dele.
Jeg har lyst til at skrige lige nu, nok mest fordi jeg ligger helt alene hjemme og er uden både barn og mand og faktisk har fri fra arbejde. Noget jeg ikke har prøvet meget længe. Både at være alene og have fri fra arbejdet. Jeg føler aldrig jeg sådan rigtig har fri, føler altid at der er noget der halter, noget jeg ikke får gjort færdig.
Det er åbenbart sådan det er lige nu, vi er ramt af sygdom i min afdeling konstant, og det betyder altså at vi hele tiden har opgaver vi ikke får udført til tiden, så hver dag vi møder ind er der ekstra opgaver, og det betyder at vi er nødt til at udskyde andre opgaver. Ved i hvad det betyder for arbejdsmiljøet? Altså at man aldrig bliver færdig?
Det er dræbende for alle, og det giver faktisk flere sygedage i gruppen, netop fordi det giver stress aldrig at blive færdig.

Det er noget vi arbejder på, men når man altid kører på mindste mulighederne, så er det svært at nå det hele. Jeg håber på at det snart bliver anderledes, men jeg kan have mine tvivl.

Indtil da, så hænger vi i og hænger ud, og passer vores arbejde så godt vi kan, men det er ikke uden omkostninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har taget en beslutning