Heldigvis

Jeg stemplede ud!

Jeg valgte simpelthen at lukke ned for alt hvad der hed sociale medier, jeg kunne sq ikke lige overskue det. Jeg har haft den værste jul jeg nogensinde kan huske jeg har haft. Jeg kunne slet ikke finde glæden frem, og jeg har brugt stort set alle juledagene på at arbejde, og når jeg så har haft fri har jeg lagt i fosterstilling under en dyne og grædt. Det lyder måske voldsomt, og det er det også, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har reageret sådan på et savn.
Men efterhånden som jeg er på den anden side, så kan jeg måske godt forstå at det lige er i år og i julen jeg bryder sammen, for mit 2018 har været alt andet end hyggelig faktisk.

2018 var året jeg måtte sige farvel til min elskede mormor.
2018 var året hvor jeg gik fra sønnens far.
2018 var året hvor jeg måtte sande at økonomien som enlig bare ikke var for sjov.
2018 var for mig generelt et år fyldt med ulykkelige begivenheder, og selvom der også var rigtig mange gode stunder og begivenheder, så blev jeg bare så umådelig trist henover julen over at skulle undvære min søn. Nok mest fordi jeg skulle aflevere ham hos hans far før julen startede og fordi jeg først kunne hente ham når julen faktisk var overstået.

Heldigvis har jeg trods alt formået at have nogle gode dage på arbejdet, lige de 8 timer jeg opholder mig der, der formår jeg at skjule alt det der gør ondt. Jeg formår at være noget for andre, men måske det også er grunden til at jeg ikke har kunnet være noget for andre når jeg havde fri. Juledagene blev også der hvor jeg havde min første uenighed med kæresten, og det var ikke engang sådan en rigtig uenighed, det var mere sådan en, jeg er irriteret på dig situation som så udviklede sig lidt mere end det. Vi fik heldigvis snakket ud om det, og vi fik afklaret hvad der var gået galt, og så kunne vi ligesom tage den derfra.

Men julen 2018 er én af dem der får lov at gå fuldstændig i glemmebogen, for jeg har bare slet ikke lyst til at huske den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heldigvis