At starte en tradition

Jobsamtale

Jeg er simpelthen kaldt til min første jobsamtale i så lang tid som jeg kan huske, de jobs jeg har haft indtil videre har været jobs der er kommet til mig, og det er jo egentlig ret fedt, men det gør det også lidt nervepirrende at skulle til sin første sådan rigtige jobsamtale.
Der skal tænkes over tøj, frisure og generelt fremstråling, der skal også tænkes over hvad jeg kan tilbyde arbejdspladsen, altså hvad bringer jeg ind i huset når jeg kommer. Jeg skal også lige huske hvad jeg selv forventer af dem, altså hvad de skal kunne tilbyde mig, både nu og her, men også i det lange løb. Kan de tilbyde mig det jeg har af ønsker for min egen fremtid?
Derudover skal jeg lige finde ud af hvad jeg er værd, altså skal der måske lige forhandles lidt til lønningsposen, eller skal jeg gå efter nogle kurser? Jeg er lidt i tvivl, men jeg har weekenden til at finde ud af hvad jeg vil lægge vægt på.

Men først så skal weekenden bruges på en masse dejlige ting. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At starte en tradition