At have sit barn med på arbejde

Jul uden bassen

Bassen blev afleveret hos sin far igår, og skal være der helt ind til den 27 december. Det er ret længe, og jeg er ikke helt sikker på at jeg kan finde ud af at undvære ham så længe. Jeg er faktisk heller ikke helt sikker på at bassen kan finde ud af at undvære mig så længe. Men lad os se hvordan det går. Efter 14 dage hvor vi bare har været bundet ind i hinanden nærmest, så er det måske meget sundt med lidt tid hvor vi kan nå at savne. Men det bliver mega hårdt at undvære ham juleaften, også selvom jeg skal arbejde og faktisk ikke engang selv skal holde jul. Mine svigerforældre har dog sagt at de sikkert ikke engang er gået igang med at åbne gaver når jeg får fri, så de håber på at jeg kigger op. Så kan jeg også lige nå at sige god jul til min kæreste inden den 24 er ovre. Det er faktisk meget rart at tænke på.
Anyways, så glæder vi os til at få bassen hjem igen, og vi glæder os til at vi skal fejre nytårsaften sammen, det er jo med at finde de positive ting frem og så huske os selv på dem når det hele bliver for træls, og lige nu synes jeg faktisk det er træls at skulle nå at undvære mit barn i 11 dage før jeg skal se ham igen.

Jul uden bassen er bare ikke jul. Men det er jo meget godt at jeg kan flygte på arbejde og så være der. Der er jo heldigvis nogen der skal hygges om og som skal have en dejlig aften selvom de ingen pårørende har.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have sit barn med på arbejde