Det kan man ikke!

Lidt i minus på overskud

Og det er egentlig lidt på trods af masser af mig tid imens bassen har været på ferie hos farmor og farfar. Men jeg har arbejdet hver eneste dag den her uge, og skal lige have imorgen med, jeg blev kaldt ind på min ene fridag på grund af sygdom.

Men jeg render jo stadig ved lægen, de kan ikke helt finde ud af hvorfor jeg sveder så meget som jeg gør, og helt ærligt, så opgiver jeg snart at finde årsagen! Jeg orker ikke flere blodprøver og mere ventetid, og indtil videre kan vi da konstatere at det ihvertfald ikke er mega alvorligt som de lagde ud med at teste for. Så tænker jeg at jeg jo nok bare må leve med det.

Derudover så besøger jeg mandens mormor på sygehuset hveranden dag nærmest, hun når at være hjemme i 3 dage og så bliver hun indlagt igen, de kan slet ikke få styr på hendes ilt, sidste gang brokkede jeg mig højlydt, for det kan f***** ikke passe at en patient med svær KOL ikke kan få en ordentlig behandling der virker. Problemet er egentlig mest at når hun er indlagt på akutmodtagelsen så får hun 3L ilt og saturerer som hun skal og så snart hun kommer hjem så bliver hun sat ned til 1L og så går det galt med saturationen, ikke nogen udtrapning eller noget, det er fra den ene til den anden i løbet af en lille time. Så det tager lidt på mine kræfter i tiden.

Derudover så har jeg faktisk været god til lige at bruge noget tid på mig selv udenfor hjemmet, jeg har set veninder og hygget mig med shopping, solbadning, badning, god mad osv, og jeg har nydt det til fulde. Problemet er så bare at jeg faktisk ikke rigtig sover i tiden, det er en blanding af varmen og så min krop der driller mig, måske også tankerne i tiden. Så uanset hvor meget jeg tanker op, så bliver jeg bare aldrig rigtig tanket op, for jeg mangler en ordentlig søvn, de nætter jeg endelig har kunnet sove uden alt for mange opvågninger er fordi jeg er kommet mega sent i seng, og har taget smertestillende, og for at det så ikke skal være løgn, så er det selvfølgelig de dage jeg skal op kl 5. Så er jeg heldig får jeg 4 timers sammenhængende søvn.

Derfor har mit overskud til bloggen været lille, jeg elsker ellers at bruge den som min ventil, men lige nu foregår der bare rigtig mange ting i privaten, også ting jeg ikke kan fortælle om, men det vender vel igen.

Heldigvis er arbejdet lidt mit fristed, meeeen, jeg kan godt mærke at det tager på kroppen ikke at have en fridag i ugen på grund af sygdom blandt personalet. Godt det ikke er hver uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan man ikke!