År 2019

Min kæreste er skruk

Altså som i virkelig skruk, og det er faktisk ret sjovt. Haha.
Han ser små babyer og små søde piger over alt, han er helt forelsket, og jeg bliver lige lidt mere forelsket i ham hver gang. 😉
Han er helt klar over at hvis han virkelig ønsker et barn på sigt sammen med mig, så bliver det ikke verdens nemmeste rute, det bliver ikke som når hans kammerater har haft heldet med sig, det bliver en kamp, og det bliver en kamp vi skal tage sammen, det bliver ikke nemt, men med tiden, så tror jeg faktisk at jeg vil være villig til at give det et forsøg. Det føles rigtigt med ham her, han er en fantastisk mand, han behandler mig rigtigt, vi har de samme drømme og ønsker om fremtiden, vi er hinandens modsætninger på de rigtige punkter, og ens på alle de andre rigtige måder også. Vi er enige om børneopdragelse, han er fantastisk med min søn, og min søn er helt vild med ham.
Faktisk så spørger min søn jævnligt hvornår vi skal flytte ned i hans hus, det vil han virkelig gerne. Det vil jeg også virkelig gerne, men der er flere ting der skal på plads først.
Han har styr på livet, et godt job, og så er han tilpas smart i en fart til at det ikke bliver for meget. 😉 Han kan tæmme mig lidt, men samtidig gøre mig lidt mere løs på andre områder hvor det er tiltrængt. Faktisk gør han bare rigtig meget godt for mig, og efter hvad han siger, så gør jeg også rigtig meget godt for ham.
HVIS, jeg skal have flere børn, så skal det være med ham her.

Indtil den beslutning skal tages endeligt om nogle år, så vil jeg fortsætte med at blive mere og mere forelsket i min kæreste, jeg vil se frem til hvad end fremtiden byder mig med ham her, for det kan kun blive godt. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

År 2019