Det er kun mig

Min uge

Jeg har haft travlt som bare pokker, udover skolen så har jeg haft et hav af møder om aftenen, og derudover så har jeg arbejdet også.
Jeg er så dum, men jeg får presset mig selv en del nogengange, og så skal jeg lige huske at stoppe op og trække vejret indimellem! Det glemmer jeg alt for ofte, men dagen idag har været revet ud af kalenderen til at lave ingenting udover at være sammen med familien. Det trængte vi allesammen til. Derudover så har vi også fået nye vinduer i næsten hele huset, og de er fantastisk flotte, hvis sådan nogen da kan være det. 😉
Men nu har vi ens vinduer i hele huset, og ingen i træ, så de er også vedligeholdelsesfrie, det kan vi lide. Haha!
Det næste jeg gerne vil have er et nyt køkken, men det tænker jeg ikke at udlejeren vil betale da det kan gå hen og blive ret omstændigt. 😉
Vi har faktisk snakket med udlejeren om hvordan det gøres på den bedste måde hvis vi ender med at ville købe huset når jeg er færdig udlært. Vi er stadig i overvejelses fasen, for vi leger faktisk med tanken om at bygge helt nyt. På den måde kan vi helt selv bestemme alt, og vi kan få en planløsning som er præcis som vi ønsker. Jeg kunne jo godt tænke mig at vi ligesom så mange andre har en voksen afdeling og en børne/unge afdeling, men jeg vil også gerne have en seperat afdeling til kontor og lager! Jeg har jo en mindre side aktivitet som gerne skulle vokse lidt med tiden. Ja som i jo nok efterhånden ved så bruger jeg altså ikke min fritid i sofaen, selvom jeg oftest gerne ville. 😉 Jeg forsøger dog at få den søvn som jeg har brug for, og når kroppen beder om det. Jeg lægger for eksempel aldrig møder for tidligt i weekenderne, men heller aldrig for sent i hverdagene! De dage jeg er senest hjemme er klart de dage jeg ender med en aftenvagt ude på arbejdet.
Det kan godt være svært at have en krop der ikke altid kan følge med, men efter den seneste tid som har budt på mavesår på grund af mit forbrug af smertestillende, så er jeg også blevet mere opmærksom på den, og jeg forsøger virkelig at give den plads til at slappe af, og jeg forsøger også så vidt muligt at afholde møder herhjemme, men det er ikke altid let med en livlig 7 årig i huset. 🙂

Jeg har utrolig mange jern i ilden lige nu, men uddannelsen kommer stadig i første række, og det går skide godt, lige nu er vi ved at skrive det afsluttende projekt til den her skoleperiode, og jeg ser frem til at starte i psykiatrien. Min gruppe skriver om skizofreni, og det er netop brugere med den sygdom vi skal ud og have mest med at gøre. Jeg skal være på en lukket afdeling, men det skal jeg nok fortælle lidt mere om på et senere tidspunkt. 🙂

2 kommentarer

 • LykkeMaria

  Hej
  Jeg har mødt skizofreni, i forskellige sværheds grad, osse de paranoide psykoser.
  Jeg blev gift med en, som efterfølgnede fik diagnosen ” psykopat/sindsyg”, af en retslæge fra Risskov, selv det tog politiet ikke alvorlig, når han gik amok på mig.
  Jeg har mødt den i mild grad, og jeg har mødt den i den mørke grad, hvor de er helt isolerede i sig selv.
  Jeg har mødt den hos kvinder ( dog kun 2 ) også har jeg mødt den, hos mænd den mere “isolerede” skizofreni, hvor de er gået helt ind i sig selv og danner en boble omkring sig.
  ( dog kun 6-8 stykker), hvor de udadtil ligner ganske almindelige mennesker. Lige indtil man kommer tæt på og lære dem at kende, så ved DU at den er helt gal med psyken.
  Jeg har mødt en skizofren ( den mørke isolerede grad) som har OCD.
  Jeg har mødt den isolerede mørke skizofreni som lever i en svine stig, altså på kanten til at være sundhedsskadelig.
  Hos de 2 kvinder, udskiller den sig mere som en bioplar, men de er skizofrener.
  De udspiller sig forskelligt, alt afhængig af personen, så der er ikke en konkret stereo typisk billede af dem, ud over den som medierne tegner af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anika

   Hej LykkeMaria

   Hvor er jeg ked af at høre at du har haft det så tæt på livet og at du ikke har følt dig hørt ved politiet. Man føler sig altid så magtesløs når man ikke føler nogen vil/kan hjælpe én. Jeg håber du har fået hjælp til at få bearbejdet nogen af de ting du har været igennem.
   Faktisk har vi lige haft et besøg på skolen af en der holdte foredrag for os, hun var blevet diagnosticeret som skizofren som 22 årig og var idag 46 og havde et nogenlunde normalt liv med 2 børn og en mand. Hun bar dog tydeligt præg af hvad hun havde været igennem med hensyn til medicin.
   Patienter med en skizofren diagnose er altid en spændende skare, for man aner ikke hvad man åbner døren til, den ene dag kan de være som alle os andre og den næste dag er det sygdommen der styrer dem.
   Men du har ret, der findes intet stereotypt billede af de mennesker med den diagnose, de er meget forskellige hver og én.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er kun mig