Den første uge

Muligheder i uddannelsen

Da jeg startede på skolen var det med høje forventninger til mig selv, jeg vil presse mig selv mest muligt så jeg får mest muligt ud af min uddannelse.
Jeg vidste på forhånd at jeg ville få merit for dansk og naturfag, samt at jeg ville vælge engelsk fra. Engelsk blev så aldrig en mulighed for mig. Jeg er nemlig student, og derfor har jeg allerede disse fag på højere niveau end skolen kan tilbyde, og derfor må jeg ikke gå til eksamen i disse fag, da man jo ikke kan tage en eksamen om, du kan kun opkvalificere dig. Derfor blev engelsk aldrig et valg for mig, for der er lavet obligatorisk eksamen for alle der følger faget, og derfor måtte jeg slet ikke få lov at følge undervisningen.
Any how, så betyder det at jeg skal have en hel masse timer i noget der hedder læringsværksted, og det skal jeg fordi at arbejdsgiveren forlanger at vi har en form for undervisning og ikke bare fri. Det er fair nok i min verden, men jeg kender også mig selv, og hvis jeg ikke har noget at gribe i, så kommer jeg til at sløse de dage i læringsvækstedet væk. Derfor vil jeg som skrevet længere oppe give mig selv lidt ekstra udfordringer!

Derfor blev jeg også ret hurtig enig med mig selv da jeg hørte om de udfordringer jeg kunne give mig selv.

Idag er det nemlig sådan at hvis man har nogle bestemte karakterer i nogle bestemte fag fra hjælperen, så kan man komme på noget der hedder talentspor. Det betyder egentlig bare at jeg skal have 3 af fagene i undervisningen på ekspertniveau istedet for avanceret.
Og gæt engang, det er nemlig:

Sygepleje
Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation
Forebyggelse og rehabilitering

Det bliver vanvittig hårdt, men jeg er også sikker på at det bliver vanvittig godt! Jeg glæder mig til at udfordre mig selv på alle mulige områder, og jeg er SÅ klar til at kæmpe for det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første uge