En sygemelding

Når barnet har det svært

Jeg synes det er monster svært at være mor lige nu, ikke fordi mit barn er særlig svært at have med at gøre, men fordi han har det svært. Sådan rigtig svært, han har det svært i skolen, der er nogen der driller ham, han er kommet hjem med blå mærker flere gange, mærker der ikke kan opstå ved naturlig leg, og det er her jeg som mor er nødt til at reagere. Jeg har skrevet til lærerne, og fik heldigvis ret hurtig respons. Der er startet en dialog, en dialog om at MIT barn har det svært. Det barn som ellers hjælper de andre i klassen når de har det svært, det barn der deler ud af sin madpakke når nogen har for lidt med, det barn der altid giver et kram til det andet barn hvis det græder. Hvorfor skal DET barn udsættes for så voldsomme ting at det giver blå mærker? Lærerne er selv uforstående, men de har haft en lang snak på klassen idag, og det viser sig faktisk at det barn som ER en god kammerat for alle også er det letteste offer. Så der er sat ind fra skolens side, og det letter lidt byrden for mig, det letter den der knude i maven som jeg har over at aflevere mit barn et sted, som det faktisk ikke har lyst til at være.

MEN! Det værste er faktisk at hans far ikke ser det, hans far ser ikke at han har det svært. Hans far er uforstående overfor alt hvad der sker i det barns liv, og lige om lidt skal vi faktisk dele 7/7, en ordning jeg er bange for kommer til at knække vores barn i sidste ende, en ordning jeg slet ikke er enig i, men en ordning som faderen kræver. DET gør ondt.
Da jeg fortalte sønnen idag at han snart skal deles på den måde, så brød han sammen! Han brød sammen fordi han ikke vil være væk fra mig så længe, han er bange for at savne mig, og selvom han ved han bare kan ringe, så er det ikke nok for ham. Det gør virkelig ondt på mig, det giver mig mavepine, for jeg ved inderst inde at det er den forkerte løsning der er valgt, men hans far vil ikke høre. Der er intet i hele verden jeg hellere ville end at han får lige meget tid med både hans far og jeg, men det er bare ikke det bedste for vores barn.
Det værste er at hans far ikke vil høre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sygemelding