Nye retningslinjer

Når tvivlen træder ind!

Igår blev jeg pludselig præsenteret for en ny mulighed, en mulighed jeg overhovedet ikke havde tænkt var her allerede. En mulighed for at ende i en stilling som jeg virkelig gerne vil have på sigt. En mulighed som min chef har åbnet op for. En mulighed der viser hvor stor en tillid min chef har til mig, og nok det største skulderklap jeg nogensinde har fået!

Men jeg er i tvivl, og hvordan kan man overhovedet være i tvivl om, om man skal tage den mulighed? Måske fordi det betyder at, jeg ikke kan skifte stilling, og hvis i kan huske det, så er vi lige nu rimelig meget presset til det yderste når det kommer til beboere. Vi har alt for mange tomme stuer, og vi skal alle afholde alt den ferie som vi overhovedet kan for at få budgetterne til at hænge sammen. Det betyder at jeg skal fortsætte under samme chef, for det er chefen der har åbnet op for muligheden, og hvis jeg skifter arbejdsplads, især hvis jeg rykker til nabokommunen, så mister jeg den mulighed.

Altså det lyder også forkælet, for jeg er jo ikke ked af min stilling, jeg er faktisk rigtig glad for den, det er bare rigtig stressende ikke at vide hvad, og ikke mindst hvor fremtiden er.

Jeg havde en dialog med mig selv, og ikke mindst med ham jeg ser lige i øjeblikket, for hvis der på nogen måde skulle være en fremtid i sigte med ham, så synes jeg egentlig han burde tages med på råd. Derudover, så er han bare ret rationelt tænkende og ser på fakta og tænker ikke helt så meget med følelserne som jeg gør i det her. Som han sagde, jeg har jo endnu ikke fået svar på nogen af de stillinger jeg har søgt, og jeg kunne lade være med at søge flere lige nu, og så se tiden an. Som han sagde, hvorfor ikke give det et års tid og se hvordan det spænder an, om chefen faktisk overholder det der blev sagt, eller om det bare var for at holde på mig. Dog så er han ked af at jeg skal fortsætte i mine aftenvagter, for det kan være svært at ses. Men det er et offer han er villig til at lave på mine vegne hvis det kan bane vejen for drømmejobbet på sigt.

Jeg er som sagt lidt i tvivl, men jeg tænker at jeg lige vil vente lidt, og så se hvad der sker når ansøgningsfristerne udløber på de stillinger jeg har søgt.

Men uanset hvad jeg vælger, så var det her det største skulderklap jeg overhovedet kunne få, og jeg er meget benovet for overhovedet at være udvalgt til den mulighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye retningslinjer