Jobsamtale

Nyt job

Igår underskrev jeg min opsigelse til mit nuværende job, for om en måned starter jeg et nyt sted. 😀
Jeg var til samtale i mandags, og blev ringet op efter 3 timer og tilbudt jobbet, jeg kunne selvfølgelig ikke sige nej, det er et større plejehjem med mange flere beboere, hvilket betyder endnu flere faglige udfordringer.
Det betyder også at jeg skifter vagter, jeg skal primært være i dagvagt nu, og det gør at jeg får kollegaer at spare med, det har jeg ikke haft så meget af i mit nuværende arbejde. Jeg har været meget alene, da jeg har været ene assistent på arbejde, oftest også i den tid jeg havde dagvagter, det betyder at jeg det sidste stykke tid har måttet møde før tid for at kunne spare med en anden og mere erfaren assistent hvis jeg har haft nogle spørgsmål. Derfor betyder det nye job, at jeg får mulighed for at øge min faglighed, jeg får mulighed for at udfordre den på en helt anden måde, da jeg kan tvinge mig selv til at tænke noget mere over hvorfor jeg gør tingene på den måde jeg gør.

Derudover så gør det at samværsordningen med bassen kan blive meget mere stabil end den har været nu, den bliver ihvertfald med en del færre skift end vi har været nødt til hidtil. Altså er den her beslutning taget ligeså meget fordi at bassen skal have en mere stabil hverdag hvor han ikke hele tiden skal omstille sig imellem at være hos mor eller hos far. Jeg er sikker på at det bliver det bedste for os allesammen at jeg kommer over i en dagvagt.
Tænker også at jeg selv i sidste ende vil blive mere tilfredsstillet arbejdsmæssigt med flere udfordringer end hvad jeg har lige nu.

Nu må den næste måned godt gå stærkt, for det er lidt svært at gå på job det gamle sted, mest fordi de alle er så kede af at jeg skal stoppe. Men sådan er livets gang jo, vi skal alle være tilfredse med det vi laver, og det kommer det nye job forhåbentlig til at gøre for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobsamtale