Jeg har så meget at fortælle

Om at være alene i en uge!

Nu er det snart slut, min egoist uge ser enden, og helt ærligt så glæder jeg mig. Jeg er tydeligvis blevet sådan én der ikke kan undvære min partner, jeg sover ikke om natten fordi jeg åbenbart er blevet sådan én der ikke kan sove alene. Altså hvor blev min selvstændighed lige af?
Jeg har aldrig prøvet at have en partner jeg ikke kunne undvære i en uge. Jeg har altid været meget selvstændig, jeg har altid kunnet klare mig selv, og det med at være alene har aldrig været et issue.
Måske det er fordi jeg før i tiden har været vant til at sådan en uge uden kæreste så har budt på et barn istedet, denne gang har jeg ikke engang haft mit barn ved mig, han har været ved sin far. Så det vil sige for første gang nogensinde siden jeg fik min søn har jeg været helt alene, det er altså lidt mærkeligt, det er første gang nogensinde i snart 9 år jeg har været helt alene i en hel uge.
Lad mig bare sige det sådan hér! Det kommer ALDRIG til at ske igen!
Jeg under min kæreste hans rejse mere end nogensinde, han fortjener det, han arbejder hårdt og mange timer, så selvfølgelig skal han have lov til at slappe af, jeg ville bare ønske at jeg var med ham, og det ville han faktisk også selv ønske. Han sagde den anden dag at han ville ønske at han havde “tvunget” mig med. Altså ment på den måde at han ville ønske at han havde presset igennem at han betalte for min billet og den uge jeg skulle holde ferie. Jeg kom nemlig ikke med fordi jeg ikke lige pt kunne finde 10.000kr til en rejse lige nu, især ikke uden bassen og ydermere ikke havde flere feriepenge og derfor skulle betale den uge selv.
Men helt ærligt, det er jo ikke det værd at sidde herhjemme og kun kunne have kontakt på et bestemt tidspunkt på dagen fordi det er der han lige er i nærheden af internet. Men idag begynder han hjemrejsen, og imorgen eftermiddag er han tilbage i DK, og så har jeg ham hjemme igen. 😀

Jeg ser frem til at høre om hans uge, for jeg er sikker på at han har oplevet meget mere end det han allerede har fortalt mig. <3

Imens han har været afsted har jeg passet mit arbejde, eller ihvertfald forsøgt på det, set én veninde en enkelt gang, og ellers har jeg brugt tiden hjemme. Jeg skal vidst til at tage mig lidt sammen og komme ud blandt mennesker igen, men det er som om det er nemmere at komme ud når man ved kæresten venter når man kommer hjem? Eller skal jeg bare virkelig tage mig sammen? Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har så meget at fortælle