Når økonomien er stram i december

Opstart på det nye arbejde

Så fik jeg startet op på det nye arbejde, og det er jo som sådan rigtig fint, jeg har haft 3 vagter, hvoraf de to af dem var her lørdag og søndag, og jeg må sige at jeg er blæst bagover. Ikke så meget af gode oplevelser faktisk, men mest af alt over hvor travlt der er. Det er jo fuldstændig vanvittigt hvor stærkt jeg pludselig løber.
Mest er jeg lidt blæst bagover af weekenden, lørdag var rigtig fin, der gik jeg med en afløser, og ovenikøbet en afløser som er vant til at være aftenvagt, men hun er vant til at være i min afdeling, så hun kendte beboerne, og det gik bare skide fint. Vi arbejdede mega godt sammen, og var ret effektive, vi nåede det vi skulle og var faktisk en smule foran tidsplanen.
Søndag on the other hand var noget helt andet. HER løb jeg stærkt, jeg arbejdede for 3 føltes det som om. Jeg havde “fornøjelsen” af at gå sammen med den anden nyansatte, hun er dog ansat til en anden afdeling i huset end jeg, og på trods af at hun også er assistent og har været det flere år end jeg, og også har været i plejen i flere år end jeg, så kunne hun INTET tage af sig selv, hun skulle sættes igang med det hele og kunne slet ikke se når det rodede i køkkenet, opvasken så hun ikke, og når opvaskeren så endelig var færdig, så kunne hun gå forbi den uden at tænke over den skulle tømmes. Da så frokosten var ret meget forsinket fordi jeg løb rundt og klarede medicin ved alle beboerne og derudover også skulle dække bord og gøre klar til frokosten, der måtte jeg nærmest vrissende råbe over til hende at der altså var frokost nu. Da hun så havde sat maden på bordene spurgte hun hvad hun så skulle. Ja altså, i min afdeling har vi 3 der skal have hjælp til at spise, så hvad mon hun tænkte hun skulle? Jeg fik hende sat igang med at hjælpe en til at spise, og så måtte jeg selv sidde med to. Da så frokosten var ovre og jeg igen løb rundt for at få folk puttet blev hun siddende på en stol indtil jeg direkte bad hende om at putte to beboere fordi jeg simpelthen selv var fuldstændig ødelagt og hængt op over alt det jeg skulle nå inden jeg skulle gå kl 13. Da jeg gik hjem havde jeg formået at gå over dobbelt så mange skridt på en 6 timers vagt, som jeg havde gjort dagen før på en 8 timers vagt. Så ja jeg var træt da jeg kom hjem igen, og oveni det skulle bassen hentes hos hans far, og vi skulle have handlet til aftensmaden. Vi fik da gjort det hele, men jeg gik ud som et lys kl 21 og sov helt indtil kl 9 imorges uden at vågne, ja det samme gjorde bassen. Mon han kunne fornemme at hans mor trængte til at sove? Bassen har en uge mere hjemme inden han skal i skole igen, og jeg havde en yderst tiltrængt fridag idag.

Imorgen skal bassen med mig på arbejde, og jeg skal ikke være bange for at sige, at jeg håber på en lidt mere stille dag, eller rettere sagt, så håber jeg på at de næste dage er en del mere stille end weekenden var. Vi tilbringer den her uge ved min kæreste mest fordi at når bassen ikke skal i skole, så er det mest praktisk for kæresten at vi er hos ham, da han arbejder 15 minutter fra hjemmet, og mit nye arbejde ligger faktisk heller ikke så langt fra ham. Så vi skal julehygge, og spise lidt julemad, for når bassen tager hjem til sin far på mandag, så ser jeg ham først den 28 igen. 🙁 Det bliver nogle lange dage, og jeg er bestemt ikke fan af at skulle undvære bassen så længe, men jeg skal arbejde, og farmand har fri mellem jul og nytår, så for at bassen ikke skal passes i en fremmed institution for at jeg kan arbejde, så er det bedre for ham at holde fri med hans far. Faktisk skal jeg arbejde uafbrudt fra den 21 december og frem til den 28. Jeg har nemlig sagt ja til nogle ekstra vagter på det gamle arbejde, jeg har nemlig desværre nogle røde tal på bundlinjen som skal rettes op på. Faktisk har de været der nærmest siden jeg flyttede for mig selv, der har nemlig været rigtig meget rod med min boligstøtte og mit tilskud til institution, så jeg glæder mig til at der er styr på det, og til at de røde tal er væk igen. Jeg hader røde tal, jeg får knopper af dem faktisk. Det er bare meget sjovere når alt står med sort når man klikker ind på sin netbank. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når økonomien er stram i december