Hvornår blev JEG den voksne?

Så er der juleferie

Ihvertfald fra skolen.
Jeg er som bekendt ikke så god til at sidde stille, og derfor har jeg da også lige to vagter på arbejdet inden jul, og nogle flere mellem jul og nytår.
Men efter nytår, så holder jeg pause fra alt det arbejde herhjemme, og så tager jeg som bekendt til Darlington i næsten 5 uger, og i den tid skal der bare slappes af på alle mulige fridage. 😀
Jeg har fået at vide at vi skal arbejde 12 timers vagter derovre hvilket gør at vi får en del sammehængende fridage, og det bliver altså fedt i forhold til om man skal ud at se noget. 🙂

Anyways, julefreden har for alvor sænket sig herhjemme, jeg er færdig med julegaverne, julemaden er i hus og for at det ikke skal være løgn så har jeg idag sæbet mit køkken fuldstændig ned så jeg er klar til den helt store kokkerering på søndag. 😀 Jeg GLÆDER mig til duften af julemad, og jeg glæder mig helt sindssygt til at dække julebordet og lave en flot opdækning. I år blander jeg nyt og gammelt da jeg desværre ikke har fået solgt mine nuværende vinglas, og derfor må nøjes med dem. Men der skal dækkes med måge tallerkner fra Bing og Grøndahl, guld bestik og udskårede drikkeglas. Så kan jeg kun håbe på at jeg snart lykkes med det sidste salg, så jeg kan få noget mere rustikt ind i hjemmet der ser mere vintage ud. 😀
Jeg har været heldig i genbrug på det seneste og fået nogle rigtig fine fund til julebordet, jeg elsker gamle glasskåle med flotte udskæringer og blandet sammen med mit mågestel som nu endelig er komplet med tallerkner, så ser det bare SÅ godt ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår blev JEG den voksne?