Sår pleje

Så er der weekend

Og så alligevel ikke. Det er fredag, og normalt så burde jeg jo holde weekend nu, og det gør jeg også fra mit praktiksted, men jeg skal lige ud og have to 8 timers vagter på “mit” plejehjem her i weekenden.
Lige nu ville jeg dog ønske at jeg ikke skulle, jeg har SÅ pokkers ondt i min ryg og det har jeg haft siden igår, det gik egentlig bedre, men så skulle jeg lige ordne lige vasketøj og så gik det galt igen.
Derudover så har jeg også halvvejs feber, og jeg magter det virkelig ikke, jeg har ikke tid til at være syg lige nu. Jeg lærer SÅ meget på mit praktiksted og jeg er ret vild med at være der, ihvertfald de fleste dage.
Egentlig så kunne jeg godt se mig selv arbejde på et sygehus, men det skulle være et sted med lige vilkår for sygeplejersker og assistenter. Jeg overvejer også om jeg skal læse videre på et tidspunkt, men jeg ved ikke helt til hvad endnu. Min vejleder mener bestemt ikke at jeg skal stoppe her, jeg skal videre, og det gad jeg også virkelig gerne, men så skal det være til noget der ikke er helt så fysisk hårdt.

Min krop er lidt ældre end min faktiske alder, sådan føles det ihvertfald nogengange, jeg har lidt skavanker, blandt andet efter et mindre biluheld for 6 år siden, og så fordi jeg har skæve hofter og en skæv ryg, men intet skal holde mig fra at lave det jeg elsker, ihvertfald ikke endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sår pleje