Når demente går deres vej

Så er det på mandag

På mandag går det løs, på mandag starter jeg endelig i skole, og jeg er mere end spændt. Det var rigtig trist at sige “farvel” til kollegerne, for jeg har virkelig haft det godt, og heldigvis får jeg jo også lov til at fortsætte derude engang imellem.
Med hensyn til bøgerne, så valgte jeg faktisk at købe dem i rigtig bogform, og så bestilte jeg igennem foa så jeg kunne få 25% på dem. Da jeg så kommer hjem, så opdager jeg faktisk at der følger E-nøgler med i alle bøgerne, så dem fik jeg også aktiveret, det betyder jo så også at jeg faktisk aldrig kan komme i skole og så have glemt mine bøger, for nu kan jeg altid komme til dem over internettet.
Jeg endte med at betale 2500kr for alle mine bøger, og så skal jeg så betale knap 400kr for at få min ipad sat op på skolens interne net, og så er der materialeudgifter på knap 600kr. Så alt i alt har det kostet mig 3500kr at starte i skole, hvilket egentlig er helt okay. 🙂

Nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme igang, og til at se hvilke folk det er jeg skal gå i klasse med. 🙂 Men inden da, så skal jeg lige fejre fødselsdag først. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når demente går deres vej