Lidt om mig

Åbenbart

Så må man som assistent mange flere ting end jeg egentlig lige havde regnet med, idag fortalte centersygeplejersken at vi assistenten faktisk gerne må anlægge en sommerfugl efter oplæring og uddelegering.
Som hun sagde, så er det jo en subkutan injektion, så det svarer faktisk til at give insulin, den anlægges i 90 grader, og skal jo så “bare” pakkes ind i noget plaster lignende som holder den på plads.

Spørgsmålet kom egentlig ud fra at vi lige nu har en der er terminal, vi har faktisk for bare et par dage siden sagt farvel til en anden beboer, og derfor stiller det jo nogle spørgsmål omkring kompetencer i de her forløb. For hvad må vi egentlig, altså sådan overordnet set, må vi bevæge os fuldstændig frit i det her forløb og bare kontakte sygeplejersken når vi føler os utrygge eller når det er slut?
Det må vi selvfølgelig ikke, det handler om at arbejde sideløbende med hinanden og heldigvis har vi en knalddygtig centersygeplejerske som virkelig gerne vil lære fra sig, men også hjælpe os til at udvikle sig i vores arbejde. Jeg vender mange faglige ting med hende, og det styrker altså bare lidt det her samarbejde, og det hjælper til at øge det generelle faglige niveau på arbejdspladsen, jeg er fan af en centersygeplejerske som ikke føler sig truet på sin faglighed, men istedet finder en glæde i at dele ud. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mig