Åbenbart

En tur til lægen

I torsdag måtte jeg en tur forbi lægen, en tid jeg bestilte fordi jeg pludselig ikke kan genkende min krop.
Det sidste halve år (ihvertfald) har jeg fået “hedeture” jeg vågner om natten badet i sved, vi er faktisk der hvor der skal skiftes sengetøj som minimum hveranden dag, og det hele er bare blevet lidt en hæmsko for mig. Jeg synes jo ikke det er normalt at svede så meget, og mine kollegaer begyndte at kommentere på det, for jeg kunne stå og bare hjælpe med at holde en beboer imens den anden vaskede, altså situationer hvor jeg ikke fysisk anstrengte mig nok til at jeg burde svede, men alligevel så piblede sveden frem på mig i en ret voldsom grad.
Jeg ringer til lægen og siger at jeg mistænker noget omkring mit stofskifte, eller måske en ubalance i de kvindelige hormoner fordi jeg ikke har nogle æggeledere og min krop derfor måske kunne blive forvirret og sende mig i tidlig overgangsalder.
Lægen er dog lidt mere seriøs end det. Altså jeg var jo mentalt forberedt på at han siger tidlig overgangsalder, det var bare slet ikke den besked jeg fik. Da lægen begynder at remse alle de blodprøver op som jeg skulle have taget måtte jeg især lige synke en ekstra gang da han nævnte noget med knoglemarven og mine blodlegemer. Altså det var jeg jo ikke forberedt på, han siger så at, nu tager vi alle de her lidt mere alvorlige ting og tjekker dig for, og så håber vi jo selvfølgelig at de er normale, men så er der noget at arbejde videre ud fra.
Jeg ved heldigvis at jeg ikke skal google symptomer, for så er man jo nærmest død imorgen, så det har jeg ikke gjort, men til gengæld så ved jeg jo qua min uddannelse at det der knoglemarv og blodlegemer faktisk er en ret alvorlig sag hvis ikke tallene er som de skal være.
Men lad os lige krydse fingre sammen for at de tal er fuldstændig som de skal de være.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbenbart