Veninder

Svar

Jeg fik jo taget en masse blodprøver ved lægen i sidste uge, det gode er at de blodprøver var normale, det dårlige er at jeg skal igennem en omgang mere, altså er det her mareridt slet ikke slut endnu.
Og ja, for mig er det her faktisk et mareridt, jeg har nogle symptomer der virkelig ikke er sjove, slet ikke når man arbejder så tæt med andre mennesker som jeg gør. Det er flovt og virkelig ubehageligt.
Derudover så oplevede jeg idag for første gang en læge der faktisk italesatte det her med børn for mig, han spurgte ind, han lyttede og han udviste stor empati da jeg endte med at sidder der med tårer i øjnene over hans spørgsmål og tilkendegivelser. Det er stadig ret ømtåleligt for mig at snakke om in person, men jeg kan sagtens skrive om det, det er altså noget mærkeligt noget det der med hvordan psyken reagerer i diverse situationer.
Anyways, så ER det faktisk sådan at jeg nærmest er opgivet af lægerne, jeg får aldrig flere børn og sådan må det så være, det har jeg jo vidst længe, men det er faktisk første gang i det her forløb at de direkte har sagt, vi kan ikke gøre mere for dig! Ellers har de faktisk forsøgt at glatte den lidt ud og snige sig udenom ved at fortælle mig om alle alternativerne og hvor de kan henvise mig til osv. Men det er endegyldigt slut med børn for mig.

Derfor var lægen idag i tvivl om jeg skulle udredes yderligere lige nu, for kroppen har jo nok valgt sin vej, og det er efter alt at dømme en tidlig overgangsalder. Lægen udbad sig betænkningstid efter min aftale idag til at finde ud af hvad han kunne tilbyde mig, og så ville han vende tilbage til mig på mail op af dagen, han ringede kl 12:30. Enden bliver at jeg skal have taget nogle flere blodprøver på mandag og så skal vi se hvad de siger, men lægen er overbevist om at det er tidlig overgangsalder, og de vil højst sandsynligt ikke proppe mig med hormoner for at stoppe det, da jeg før har reageret voldsomt på kunstige hormoner. Derfor sidder jeg nu i min stue i en alder af 28 og skal forholde mig til at jeg muligvis allerede er i overgangsalderen.
Men lad os nu se hvad de sidste prøver siger i næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv endelig en hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder